Jeroen van Dijk weer terug op het voetbalveld.

Zaterdag 17 April was het dan zover Jeroen mocht weer deelnemen aan een officiële voetbal wedstrijd. Het was wel veel eerder dan op de planning stond en dat maakte het voor ons als ouders en de mensen van het ziekenhuis die Jeroen prima begeleiden ook een bijzondere dag.

Na een zeer onverwachte Z.H. opname op 5 januari waar uit bleek dat Jeroen zo snel mogelijk geholpen moest worden aan zijn hart.  Het was voor ons als ouders dan ook een zeer spannend moment dat Jeroen weer de groene gras mat betrad. Jeroen deed mee met de C2 en daar werd Jeroen zeer goed opgevangen door de Trainer Rob en leider John en de mede spelers  van C2.

Jeroen heeft een fijne pot voetbal gespeeld en heeft ruim 45 minuten gevoetbald waar hij gewisseld werd en daarbij een spontaan applaus kreeg van de spelers en het publiek en dat was voor ons als gezin een zeer warm gevoel. En Jeroen ja het deed hem erg goed en genoot ervan.

Langs deze weg willen wij dan ook iedereen bedanken die Jeroen en ons als gezin op welke wijze dan ook geholpen / gesteund heeft tijdens de moeilijke periode die wij weer hebben moeten doorstaan.

Jeroen heeft inmiddels op maandag 19 April een gehele controle gehad in het Z.H. in Nieuwegein en daarbij is alles goed bevonden.

Nogmaals bedankt iedereen .

Groeten van Freddy, Wilma. Jeroen en Robin van Dijk.