Erkenning.

Vandaag worden wij weer vader en moeder maar dan op papier maar in onze harten zoveel meer.

Vandaag gaan Wilma en Freddy aangifte van geboorte doen van onze dochter Linda.
Zij is geboren op 4 oktober 1994 en overleden op 6 oktober 1994.

Dankzij de inzet van Natasja Geyteman Bos noem mijn naam en ik besta kunnen wij als ouders vanaf 4 februari aangifte doen van onze dochter Linda.

Linda is op 4 oktober 1994 om 23.00 uur gezond geboren in het ziekenhuis te Hardenberg op 5 oktober mocht Wilma en Linda weer naar huis in Dedemsvaart waar wij als trots gezin samen zijn.

Door de weinige nachtrust en alles wat op je afkomt als verse ouders hebben we besloten om aangifte van geboorte te gaan doen op 6 oktober.

Helaas begon 6 oktober in een nachtmerrie want in de vroege ochtend vond ik onze Linda levenloos in haar ledikantje waardoor ons leven compleet op zijn kop stond.

Maar er moest nog wel aangifte gedaan worden van geboorte !!!
Samen met kameraad Herman mochten wij Linda zelf wegbrengen naar het ziekenhuis waar zij werd onderzocht.

Daarna door naar het gemeentehuis om aangifte te doen van geboorte, omdat ik kapot was van verdriet vroeg de ambtenaar wat er aan de hand was en toen na mijn verhaal werd me verteld dat ik geen aangifte kon doen van geboorte omdat Linda was overleden.

Vanaf dat moment is deze leegte altijd bij mij en Wilma gebleven en zijn wij dan ook blij dat wij vandaag op 8 februari 2019 na ruim 24 jaar toch nog aangifte kunnen doen van onze trots Linda.

In onze Harten zit Linda altijd maar nu ook eindelijk in de BRP, basisregistratie personen.

Liefs:
Freddy, Wilma
Jeroen
Robin en Rhoa