Interket bestaat 40 jaar

Donderdag 24 oktober bestaat Interket exact 40 jaar. Het bedrijf werd in 1979 opgericht onder de naam Etiflex. Jaren later, op 1 januari 2016, hebben we onze naam gewijzigd naar Interket, evenals onze zusterbedrijven in Europa. In 40 jaar tijd is Interket uitgegroeid tot een betrouwbare BRC gecertificeerde leverancier van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingen voor zowel nationale- als internationale klanten. Goede service, flexibiliteit en uitstekende kwaliteit is waar wij voor staan! …> lees meer

 

Zaterdag 26 oktober zijn wij met het personeel van Interket Holland een weekendje weg geweest naar Maastricht, eenmaal met de bus aangekomen bij het Designhotel Maastricht kregen we een uurtje vrij af (we waren iets te vroeg) . De meesten zochten hierbij een terrasje op om even lekker te genieten van de zonnestralen en een versnapering  aan de Maas.

Hierna gingen we met zijn allen de boot op en werden wij voorzien van een heerlijke lunch en de nodige versnaperingen.

Eenmaal weer zijn aangekomen op de kade hadden wij weer ff  vrijaf om ons zo in de checken bij het hotel en even je ding te doen.

 

Daarna ging de groep verdeelt naar de bierproeverij en naar de wijnproeverij waarna de groep hier weer bij een kwam voor een barbecue en weer de nodige versnaperingen (niks mis mee). Klok slag 21.00 uur was het einde georganiseerde dag en ging ieder zijn eigenkant op tot voor sommigen in de late uurtjes. Wat is Maastricht een prachtige uitgaanscentrum.

 

Zondagochtend weer vroeg op om te ontbijten en daarna met de bus richting de Mergelgrotten waar je met de fiets door heen kon of lopend.

Ook hier werden we weer verdeeld in groepen voor de activiteit waar je je voor op had opgegeven.

 

voor meer foto's https://myalbum.com/pknvz7gk7NUZ

voor wachtwoord zie AFASpocket (alleen personeel Interket)


met dank aan Zwany van Oene. website: https://www.zwaantjesfotografie.nl/